Jeugdzaken Het mes in je stress

Auteur I. Schroo en J. Ausum
Jeugdzaken Het mes in je stress

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789035215306
  • ISBN 10 9035215303
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Een boek en een cassetteband om weer baas te worden in je eigen brein. Maak je je dagelijks zorgen om je cijfers? Je slaapt slecht. Je ziet als een berg op tegen proefwerken en droomt dat je ze verknalt. Je hebt bijna altijd buikpijn voor een repetitie of overhoring. Je bent zweterig, benauwd of duizelig als de repetitieblaadjes worden uitgedeeld. Je bent bang dat je gaat stotteren bij een spreekbeurt en een rode kop krijgt als je voor het bord moet¿. Of loop je met een wijde boog om je schoolverplichtingen heen? Je richt je volledig op je sport of je computer. En diep in jezelf voel je iets knagen, iets waarvan je zeer onrustig wordt¿ Dit zijn typische stressverschijnselen. Jij bent lang niet de enige die er last van heeft. Stress hoort bij het schoolleven, ... maar als je er wat minder last van hebt is het allemaal een stuk gemakkelijker. Stress is niet te vermijden, maar je kunt leren er goed mee om te gaan. Als een overmaat aan stress je bekend voorkomt, dan is Mes in je stress, met de breintape, echt iets voor jou. Mes in je stress is een \'gereedschapskist\' waarmee je je stress te lijf kunt gaan. In de ene helft vind je instrumenten die je vertellen wanneer je jezelf dreigt dol te draaien en hoe je dit kunt voorkomen. Voor gereedschappen die je helpen te ontspannen grijp je naar de andere helft van de kist. Daarin zitten hulpmiddelen waarmee je slimmer kunt studeren. Als je met de onvoldoendescanner je verknalde repetitie hebt onderzocht, maak je de volgende repetitie misschien beter. Met de vragenvoorspeller kun je oefenen in het bedenken van vragen die je in een proefwerk kunt verwachten. Er is een hoofdstuk speciaal gewijd aan de gevreesde \'spreekbeurt voor de klas\'. Dat leert je om zo voordelig mogelijk voor de dag te komen. De kist heeft zelfs een EHBO-vak voor ongelukjes, zoals hakkelen en blozen. En ten slotte is er ook een hoofdstuk met tips voor ouders en/of begeleiders om je te helpen weer baas te worden in eigen brein.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.