ZVAH

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789033484032
  • ISBN 10 903348403X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De Zelfrapportage Vragenlijst voor Aandachtspro- blemen en Hyperactiviteit (ZVAH) is een dimensionale gedragsvragenlijst die de ADHD-symptoomclusters aandachtsproblemen en hyperactiviteit / impulsiviteit voor de huidige jongvolwassenheid en de voorbije kindertijd in kaart brengt volgens DSM-IV criteria. De ZVAH is een instrument voor zelfrapportage bij 16 tot 25-jarigen maar ook ouders kunnen ermee het gedrag van hun jongvolwassen zoon/dochter rapporteren. De ZVAH is een bewerking van de Zelfrapportage Vragenlijst voor Aandachtsproblemen en Hyperactiviteit van Sandra Kooij en J.K. Buitelaar. De ZVAH kwam tot stand na uitgebreid en voor Vlaanderen representatief normerings-, betrouwbaarheids- en valideringsonder- zoek. De vragenlijst is relatief snel in te vullen en is bedoeld voor: - Screening ... van mogelijke problemen met aandacht en hyperactiviteit-impulsiviteit - Diagnose van ADHD (mits aanvulling met andere DIETER BAEYENS is coördinator van de cel Gedrags- en ontwikkelings- stoornissen binnen CODE Expertise- centrum Lessius en docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie van Lessius Antwerpen. Hij is als ge- affilieerd onderzoeker verbonden aan de K.U.Leuven. LOTTE VAN DYCK is medewerker van de cel Gedrags- en ontwikkelings- stoornissen binnen CODE Expertisecentrum Lessius en lector binnen de opleiding Toegepaste Psychologie van Lessius Antwerpen. MARINA DANCKAERTS is hoog- leraar Kinder- en jeugdpsychiatrie aan de faculteiten Geneeskunde en Psychologie en Pedagogische Wetenschappen aan de K.U.Leuven. SANDRA KOOIJ is psychiater/ afdelingshoofd van Programma en Kenniscentrum ADHD bij volwas- senen van PsyQ, psycho-medische programma¿s in den Haag en voorzitter van het ADHD Netwerk, the European Network Adult ADHD en the DIVA Foundation. gegevens) -Het aangeven van de richting bij behandeling Reeks: Code Lessius, nr. 3

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.